CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Studiază Cutting Edge, cel mai bun program de studii la ACORD PLUS

Învățăm Engleza cu Cutting Edge!

Învățăm Engleza cu Cutting Edge!

Ne place să auzim tineri care vorbesc engleza fluent, cu un accent frumos și o pronunţie corectă. Nu de puţine ori ne dorim să cunoaştem engleza la un nivel avansat, astfel încât bariera comunicaţională să dispară. Deoarece cunoaştem care sunt „micile” probleme ale tinerilor care doresc să înveţe limba engleză, am creat Cea mai bună Şcoală de Engleză ACORD PLUS. În cadrul cursurilor pe care tinerii au posibilitatea să le urmeze, folosim programul de studii Cutting Edge.

Cursurile de engleză sunt compuse în principal din activităţi practice, tehnici de comunicare, interacţiune activă între colegi. Puteți obţine cunoştinţe ce vor crea un avantaj competitiv la locul de muncă, pentru a nu depinde de alte persoane în activitatea zilnică şi pentru a vă asigura încrederea în sine.

Programul Cutting Edge conţine studierea gramaticii, deprinderi de pronunţie şi traduceri, vocabular şi însușirea abilităţilor de comunicare. Special adaptată necesităţilor de a învăţa engleza rapid şi eficient, facem tot posibilul ca pe durata unui curs, tinerii să obţină cunoştinţe în limba engleză.

Profesorii ACORD PLUS predau engleza folosind Cutting Edge

Profesorii ACORD PLUS predau engleza folosind Cutting Edge

Cutting Edge este o metodologie nouă de a învăţa engleza datorită mai multor activităţi interactive de scriere, citire și materiale prezentate audio și video. Este o modalitate compactă de a studia şi de a înţelege mai multe în engleză, dar totodată, şi de a dezvolta abilităţile de comunicare. Cu ajutorul acestei metodologii, studierea englezei devine mai interesantă și eficientă, iar studentul nu se plicitseşte la lecţii. Prin metode interactive combinate cu exerciţii de aprofundare şi înţelegere, e uşor să deprinzi accentul şi pronunţia corectă a cuvintelor.

La sfârşitul unuia dintre cursuri, am întrebat studenţii dacă pe parcurs au sesizat deosebiri între metoda de predare de la ACORD PLUS şi una obişnuită. Răspunsul a fost: “Evident!”.  Acest lucru demonstrază că orele de engleză au un efect imediat asupra studenţilor.

Dacă eşti curios să afli mai multe detalii despre acest program sau dacă doreşti să te înscrii la cursuri, aici găseşti oficiile şi managerii care te pot ajuta! ;)

Distribuie articolul şi prietenilor tăi!