CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Oficiul de str. B. Bodoni 4: Învață Engleza în una din cele 5 clase!

Şcoala de pe str. Bodoni 4 este cea mai mare dintre cele 4 Şcoli ACORD PLUS. Este dotată cu 5 clase perfect amenajate pentru studii. Interiorul claselor este aranjat într-o manieră utilă, astfel ca studenţii să aibă posibilitatea de a vedea tabla, ecranul TV şi profesorul. În acest oficiu predau cei mai mulţi profesori. Tineri, energici şi buni specialişti, aceștia asigură ore de engleză plăcute, interesante și eficiente. Aici se fac cursuri de toate nivelurile, iar studenţii sunt prezenți la ore în funcţie de orarul lecţiilor per grupuri.

Învață engleza cu ACORD PLUS

Învață engleza cu ACORD PLUS

Profesorii pot fi găsiți în oficiu şi sunt disponibili la orice oră (în afara cursurilor :D ). Şcoala se află la intersecţia străzilor Kogălniceanu cu Bodoni. O regiune flexibilă, cu transport direct din toate sectoarele oraşului.

De exemplu, nivelul Starter este cursul de bază pentru doritorii de a face cunostință cu limba engleză și care o posedă foarte slab. Urmând orele cursului, studentul va progresa foarte mult. Lecţiile sunt elaborate în special pentru studenţii facultăţilor din Republica Moldova. Baza cursului îl constituie programul interactiv de studii Cutting Edge. Întregul curs este constituit din jocuri  de rol, dialoguri, analiza diferitor situaţii şi utilizarea unui vocabular bogat. Temele abordate sunt actuale şi legate de situațiile cu care se confruntă studenții în America. Totodată, acest curs constituie baza cunoştinţelor în engleză.

Nivelul Elementary este un curs de limba engleză obligatoriu pentru cei care intenționează să învețe sau să lucreze în SUA. La acest nivel, profesorii dezvoltă atât abilitățile practice de comunicare, cât și înțelegerea corectă a diferențelor culturale existente în America. Se lucrează foarte activ cu studenții: lucrul în perechi, chestionare, dezbateri și jocuri de rol. Participanții asimilează repede și eficient engleza vorbită. Acest nivel permite studentului să comunice liber, să folosească din abundență cuvinte în limba engleză. Acest nivel este foarte important pentru îmbunătățirea cunoştinţelor de engleză.

Ultimul nivel pe care îl poţi studia la Şcoala de pe Bodoni 4 este cursul Conversaţional – destinat celor care doresc să își desăvărșească nivelul de engleză și să obțină un job foarte bine plătit în America.

De cele mai multe ori, aceste joburi sunt legate de interacțiunea directă cu clienții. Studenții care vor urma acest curs vor avea, prin urmare, un avantaj considerabil la Târgul Locurilor de Muncă. Ei vor putea să impresioneze angajatorii prin cunoștințele lor și vor obține cu ușurință oferte de muncă. Cursul Conversațional este urmat de cei care doresc să studieze engleza atât pentru sine, cât și pentru a avea un succes profesional. Acesta conţine cel mai bogat program de studiu şi are drept scop acumularea informaţiilor în scopul însușirii temeinice a limbii engleze.

Unul sau toate aceste nivele le puteţi studia la Cea mai bună Şcoală de Engleză, de pe strada Bodoni 4. Fiecare nivel prezentat anterior are profesori competenţi şi capabili de a învăţa studenţii să însuşească bine și în mod eficient limba engleză.
Recomandă articolul şi prietenilor tăi. Învață engleza împreună cu ei la ACORD PLUS!