CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Cum te înscrii la cursurile de limba engleză oferite de ACORD PLUS

Marina_Chirioglo

Marina Chirioglo – Profesoară de limba engleză

Înscrierea la cursurile de engleză de la ACORD PLUS este o procedură rapidă. După cum am menţionat, este suficient să accesezi acordplus.md, iar în categoria Contacte îi puteți găsi pe toţi profesorii noştri. Alege unul dintre ei, apelează-l şi îţi va explica cum poţi să beneficiezi de cursuri și de posibilitatea de a obține reduceri. În cazul în care vrei să ajungi la unul dintre oficiile noastre, le poți găsi aici. Dacă vrei să frecventezi cursurile noastre de engleză dar nu dispui de suficient timp, fiind ocupat cu universitatea, graficul nostru este astfel structurat, încât vei avea posibilitatea să-ţi alegi orarul care îți convine. Despre eficienţa cursurilor putem vorbi la nesfârşit. Este important ca studentul să perceapă importanţa acestora în formarea personală şi profesională.

Ce îţi oferă ACORD PLUS?

Profesorii_Acord_Plus

Profesorii ACORD PLUS

Îţi deschide calea spre satisfacţia profesională, te ajută în dezvoltarea personală şi îţi formează caracterul. Pentru Şcoala ACORD PLUS am selectat cei mai buni profesori, cei mai competenţi, cei care, pe lângă vocaţie, cunosc şi modalitățile de predare, sunt veseli, energici și ştiu să devină buni prieteni. După înscrierea la cursurile de engleză se stabileşte nivelul de engleză pe care îl deții, iar ulterior, se indică cursurile pe care trebuie să le frecventezi.

Creată în 2011, ACORD PLUS este prima Şcoală de Engleză care ajută la familiarizarea cu limba engleză în cel mai plăcut mod. Noi punem accent pe calitate și pe capacitatea înaltă de însușire a limbii engleze. Fie pentru a consolida cunoştinţele, fie pentru a urma unul din cursurile intensive, merită să vă înscrieţi la ACORD PLUS.

Oriunde nu ne-am afla, suntem aproape de voi!

Marina Chirioglo

068336640/078236640