CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Oficiul de pe bd. Moscova 15/7: Învață engleza în una dintre cele 2 clase!

Invata engleza cu ACORD PLUS

Invata engleza cu ACORD PLUS!

Şcoala de engleză ACORD PLUS are 4 oficii. După oficiul de pe bd. Dacia 35, urmează oficiul de pe bd. Moscova 15/7. Aici sunt 2 clase unde poți studia limba engleză. Acest oficiu este spaţios și confortabil, așa că studierea limbii engleze va deveni o plăcere.

Interiorul claselor este aranjat într-o manieră utilă, pentru ca studenţii să aibă posibilitatea de a vedea tabla, ecranul TV şi profesorul. În oficiul dat predau doi profesori – Cristina Mazilu și Sanda Batrincea. Tineri și energici, specialiștii pot transforma orele de engleză într-o activitate plăcută şi interesantă. Aici se studiază toate nivelele cursurilor. Profesorii se află în oficiu şi sunt disponibili la orice oră.

Aici poți să alegi una dintre cele 2 clase – Florida și Wisconsin. În clasa Florida vei perfecționa limba engleză împreună cu Sanda Batrincea. Energică și pozitivă, Sanda predă cursurile într-un mod interactiv, care implică  jocuri, video, audio și glume. De fiecare dată, cursanţii se îndrăgostesc de ore şi le frecventează cu regularitate. Fiind profesor de limba engleză, unul din scopurile Sandei este să creeze atmosferă familiară, unde toți se respectă reciproc şi se ajută unul pe altul.

La ACORD PLUS Engleza se invață ușor!

La ACORD PLUS engleza se învață ușor

În clasa Wisonsin predă Cristina Mazilu, o fire ambiţioasă şi perfecţionistă, foarte activă şi comunicabilă. A ales să muncească la ACORD PLUS pentru că nu se standardizează cu rutina zilnică, este într-o permanentă căutare de aventură. Muncind alături de un colectiv ambiţios şi descurcăreţ, Cristina a învăţat să înţeleagă necesităţile studenţilor atunci când aleg să frecventeze unul din cursuri.

Cea mai bună engleză se învaţă la ACORD PLUS, pentru că aici predau cei mai buni profesori.
Vrei să-ţi dezvolţi engleza pentru a putea vorbi liber când mergi în călătorii?
Vino la ACORD PLUS, Cea mai bună Şcoală de Engleză şi hai să învăţăm împreună!