CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Oficiul de pe bd. Dacia nr. 35: Învață Engleza în una dintre cele 2 clase!

Şcoala de engleză ACORD PLUS are 4 oficii. După oficiul de pe str. Bodoni 4, urmează oficiul de pe bd. Dacia 35. În acest oficiu sunt 2 clase unde tinerii pot studia limba engleză. Responsabil de acest oficiu este directorul Şcolii de Engleză Marina Chirioglo. Acest oficiu este spaţios, confortabil, plăcut şi studierea englezei devine o plăcere.IMG_3539

La Şcoala de Engleză de pe str. Dacia 35 se desfăşoară cursuri pentru toate nivelele. În funcţie de nivelul pe care doriţi să-l frecventaţi, se organizează grupă cu un orar favorizat studentului. Fie că urmaţi lecţii ale nivelului STARTER, ELEMENTARY sau CONVERSATIONAL, aveţi posibilitatea să alegeţi orarul cursurilor. Acest element este foarte important şi favorizează tinerii să-şi formeze un grafic după necesităţile personale. În cadrul orelor se predă după metode interactive, energice, care dezvoltă abilităţile tinerilor de a comunica şi de a învăţa mai multe în engleză.

Oficiul de pe Dacia 35 oferă toate condiţiile pentru a-ţi perfecţiona engleza. Cu profesori calificaţi şi competenţi, studierea englezei devine uşoară şi nu necesită mult efort. Dacă ai decis să te înscrii la cursuri, alegie oficiul unde vrei să mergi.

Aşadar, Şcoala de engleză ACORD PLUS este cea mai bună ofertă de a evolua, de a-ţi dezvolta potenţialul comunicaţional şi de a-ţi mări şansele de reuşită pe plan profesional. Indiferent de domeniul pe care îl studiezi, l-ai studiat sau intenţionezi să-l înveţi, noi îţi dezvoltăm engleza şi te orientăm spre noi realizări. La fel ca celelalte oficii, la Dacia 35 cursurile decurg după programul de studii Cutting Edge, adaptat şi perfecţionat pentru o însuşire rapidă şi cu rezultate uimitoare.

Vizitează oficiul de pe Dacia 35 şi înscrie-te la Cea mai bună Şcoală de Engleză ACORD PLUS, unde vei învăţa eficient și rapid limba engleză.