MARINA Chirioglo

068 336 640

marina.chirioglo@acordplus.md

Se numeşte Marina Chirioglo şi a început să predea limba engleză după primul an de facultate. A studiat la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Limbi Străine şi din prima zi a realizat importanţa englezei în viaţă. Și-a început cariera la 18 ani şi întotdeauna a fost convinsă că o limbă poate fi învăţată doar într-o manieră înteresantă şi energică. Acest lucru a determinat-o la crearea Programelor ACORD PLUS, maxim interesante având suport audio şi video. Ea este sigură că omul dacă doreşte ceva, trebuie doar să depună puţin efort şi toate i se vor realiza.

Am selectat echipa noastră de profesori ținând cont de criterii variate, de aceea aici nu te vei plictisi niciodată și orele de limbă engleză nu vor fi monotone. Aici poți să dansezi, să cânți, să mimezi, să joci și nici nu vei observa cum îți vei perfecționa nivelul de limbă engleză participând la aceste activități.

marina

La ai săi 27 de ani, Marina a reuşit să obţină multe abilităţi în cadrul companiei ACORD PLUS, unde a activat şi ca Manager de Program. Ea acordă o atenţie deosebită fiecărui student pentru că îşi dă seama care este rolul cunoaşterii limbii engleze în lume.

Marina recomandă cu tărie fiecărui participant care doreşte să aibă o experienţă frumoasă în SUA, să aplice la un curs intensiv de limbă engleză – fie că este un curs pentru începători, fie pentru a-și consolida cunoștințele. Odată înscris la Program, ea te ajută şi îţi dezvoltă abilităţile, să creşti, să munceşti pentru a ajunge la o engleză avansată. Ca Director al Şcolii ACORD PLUS, Marina elaborează conceptele şi metodele de studiere a englezei, încearcă să creeze cele mai bune condiţii pentru o însuşire uşoară, pentru o modalitate eficientă şi interesantă.