SANDA Batrincea

060 102 148

sanda.batrincea@acordplus.md

Limba engleză devine cu fiecare zi cel mai bun ghid de a călători, de a vedea mai mult, de a auzi mai bine, întrucât este o limbă pe larg răspândită. Odată ce cunoști engleza, obții acea încredere în tine, care te ajută să vezi că lumea este cu adevărat mai frumoasă, că tu o poți descoperi atunci când comunici, asculți și poți trăi experiența vieții din plin.
A fi un profesor, nu înseamnă doar să te prezinți în fața elevilor tăi și să le predai materialul, ci înseamnă implicare și o dedicație totală. Orice lecție trebuie să o înveți și tu din nou, pentru că dacă trăiești ceea ce simte și studentul tău, obții cel mai bun rezultat. Un aspect important al predării este trezirea interesului studentului prin cele mai variate metode: jocuri, video, audio, glume, etc.
Lecțiile zilnice de la Acord Plus te fac să te îndrăgostești de limba engleză, devine o parte din viața ta. Rezultatul așteptat îl obții atunci când decizi că vrei într-adevăr să faci asta, depui efort și treci de bariera fricii că engleza este o limbă dificilă fiind implicat în activitățile de comunicare, scriere, ascultare de la orele de engleză.
Fiecare grup de studenți este format, în mare parte, dintr-o singură categorie de vârstă, iar dacă aceasta diferă, lecția devine și mai interactivă, întrucât punctele de vedere expuse de studenți devin teme interesante de dezbatere, ceea ce îi face pe studenți curioși, interesați, surprinși și dornici să-și expună opiniile. Orele se desfășoară într-un mod interesant, iar eu devin aceeași studentă ca și eleviimei, pentru că doar așa îmi reușește înțelegerea reciprocă și rezultatele remarcabile. Tot de ce este nevoie este prezența ta, dorința și implicarea, în rest, toate se obțin în cadrul acestui curs.