ELIZA Cononov

060 102 149

eliza.cononov@acordschool.md

Pe parcursul studiilor, am realizat că este extrem de important să îmbrățișezi profesia care îți aduce satisfacție și bucurie enormă. Întotdeauna mi-a plăcut să studiez limbile străine, pentru că ele se descoperă continuu și deveneam tot mai pasionată de acestea. Mi-am dorit sa încerc să activez ca profesoară de limba engleză, aceasta fiind inspirată încă din perioada practicii pedagogice care am realizat-o în cadrul Universității  de Stat. Mai mult de atât, consider că studiile de calitate și cu perspectivă sunt esențiale, de aceea am avut mereu încredere în alegerea făcută.

Acord School îmi oferă șansa să cresc profesional, este școala în care am reușit să mă încadrez cel mai bine datorită colectivului prietenos, receptiv și mereu deschis să mă ajute. Fiind profesoară, am ocazia să comunic zi de zi cu studenți foarte motivați să învețe această limbă atât de indispensabilă în prezent. Aici este locul unde pot împărtăși cu ceilalți cunoștințele mele în limba engleză și mă simt onorată să fac acest lucru. Această profesie presupune dăruire de sine, entuziasm și pozitivism.

Fiecare lecție reprezintă o provocare pentru un pedagog pentru a-i reuși să capteze interesul studenților, să-i conducă cu pași tot mai siguri în lumea acestei limbi. La Acord School, lectiile se petrec într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă care încurajează studentul să învețe ușor și productiv. Aici, profesorii dau dovadă de multă creativitate atunci când organizează o lecție, pregătesc diverse activități interactive, jocuri, iar materialele audio și video facilitează în mare măsură procesul de învățare. Mai mult de atât, acesta se bazează pe comunicare verbală și interacțiune în perechi sau echipe, ceea ce le permite studenților să-și facă prieteni noi.

Când sunt în fața studenților, realizez că responsabilitatea crește și mă strădui întotdeauna să pregătesc cele mai interesante și eficiente activități ca studenții să înțeleagă cât mai bine ceea ce se predă,  iar la final de lecție să plece mulțumiți că au reușit să descopere ceva util ce o sa poată aplica în practică pe viitor. Cred că pentru un profesor, aceasta este satisfacția cea mai mare. Pentru mine este important ca studenții mei să poată utiliza limba engleză în diverse contexte, dezvoltând abilitatea de a comunica cu ușurință. Având posibilitatea să lucrez și cu copiii, am observat că ei sunt mereu activi, ingenioși și mereu dornici de a cunoaște ceva nou. Mai mult de atât, rolul profesorului este la fel de valoros pentru că contribuie la educația continuă a acestora.

Cu fiecare lecție petrecută realizez că mă atașez tot mai mult de această profesie, de aceea, iubesc să-mi încurajez studenții să iubească această limbă!

Vă așteptăm la Acord School, școala care îți asigură succesul în cunoașterea limbii engleze!