CRISTINA Mazilu

060 102 160

cristina.mazilu@acordschool.md

Orice limbă străină poate fi interpretată ca o aventură nouă ce merită a fi incercată. Posedarea corectă a unei limbi noi invățată îți dă aripi, o atitutine de mulțumire de sine însuși și o noua aventură ce te ispita să o incerci cât mai curând posibil. Engleza este limba ce a cucerit teritoriile tuturor continentelor, devenind cea mai vorbită limbă din lume. Prin intermediul ei, oamenii celor mai diverse naționalități, se pot înțelege și astfel devin mai aproape unul de altul.

Engleza poate oferi multe posibilități atât în viața de zi cu zi cât și un viitor de succes. Fiind vorbitor de limbă engleză, noi oportunități ar putea aparea atât în carieră, studii, programe de voluntariat, sau pur și simplu, în turism. In secolul dat, Engleza nu mai este un lux, este o necesitate și trebuie cunoscută de absolut toți care sunt interesați în a-și ameliora capacitățile și a descoperi noi orizonturi prin intermediul ei.

CRISTINA Mazilu cu profesorii ACORD PLUS - Marina Chirioglo si Mariana Cononov

CRISTINA Mazilu cu profesorii ACORD PLUS – Marina Chirioglo si Mariana Cononov

Cunoașterea perfectă a limbii engleze, poate deveni cartea de vizită a unei persoane, iar acest lucru desigur va fi oglinda sufletului fiecăruia. Din aceste motive, aș sfătui, în special toți tinerii, să nu ezite de a-și îmbogăți valiza cunoștințelor și a obține succese mari în viitor. Cu posedarea englezei la un nivel avansat, multe uși vor fi deschise pentru un viitor fruptuos. Învăta-ți engleza cu ACORD PLUS!

Îndemn toți studenții și cei care doresc să-și perfecționeze engleza să nu ezite și să facă un pas pentru a progresa!
Succesul înseamnă a continua când ceilalţi renunţă!
Succesul înseamnă a învăța din greșeli!
Succesul înseamnă a învăța Limba Engleză la ACORD PLUS!