CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

5 Avantaje ale studierei englezei în grup

Limba engleza este o cunoștință indispensabilă pentru fiecare persoană din societatea noastră, fie copil, fie student sau persoană angajată în câmpul muncii. Și cred că la acest capitol mulți își pun întrebarea unde și cum ar trebui să învețe limba engleză. Aici aveți două variante, studierea limbii engleze individual sau în grup.

În acest articol aș vrea să vorbesc despre beneficiile și avantajele învățării limbii engleze în grup.
Munca în echipă nu este punctul forte al tuturor, cu toate că această activitate are multe beneficii pentru fiecare dintre participanți. Dacă este făcuta ca la carte, engleza studiată în grup, dă rezultate excelente.

Toată lumea trebuie să înțeleagă, că învățarea englezei în grup, nu presupune doar lucrul profesoruluicu un student sau doi, iar restul să rămână uitați. Dacă se lucrează în acest mod, întotdeauna vor apărea conflicte și nemulțumiri. Pentru rezultate mai bune, profesorii întotdeauna își divizează timpul în așa mod încât să reușească să lucreze cu fiecare în parte.acord-school-cursuri-engleza

Iată de ce ar trebui să optăm pentru cursurile de limba engleză în grup:

  1. Rezultatul final poate să fie unul mai bun decât al unui curs individual, pentru că mai mulți ochi și mai multe păreri înseamnă diversificare și extragerea celei mai bune idei, dar și posibilitatea de a se analiza studenții între ei reciproc, astfel observând greșelile fiecăruia.
  2. Cei care sunt mai puțin inițiați în anumite subiecte au șansa să acumuleze cunoștințe noi de la studenții mai experimentați. Întotdeauna grupa va fi formată din studenți cu același nivel de cunoștințe, dar cu toate acestea, unii au mai multă, și respectiv mai puțină experiență la anumite capitole.
  3. Vei învăța ce înseamnă să ajuți și să fii ajutat. Mereu, într-un grup sau într-o echipă în care sunt implicate mai multe persoane, fiecare are nevoie de ajutorul fie al profesorului, fie al colegului. Fără comunicare și ajutor, rezultatul muncii în echipă va fi un eșec.
  4. Lucrul în grup dezvoltă competitivitatea. Deși este vorba despre un scop comun, niciunul dintre studenți nu va dori să fie lipsit de atenție sau mai prejos decât alții, așa că va face tot posibilul să se descurce cât mai bine cu sarcinile pe care le-a primit. Este important ca fiecare să se manifeste și să-și demostreze că poate reuși.
  5. Studenții vor depăși bariera de comunicare, întrucât un aspect de care multora le este frică – este vorbitul în public. Vă întrebați cum vă poate ajuta aici lucrul în echipă? Participarea la diferite activități care presupun prezentare unui proiect sau a unui speech în fața clasei, te pune în situația în care trebuie să îți structurezi ideiile, să te axezi pe lucrurile cele mai importante și să te pregătești mai insistent, astfel scapi puțin de stres, dar și te faci mai organizat. Iar faptul că vei fi ascultat cu atenție de mai mulți oameni concomitent, te va motiva să cântărești foarte bine ceea ce spui, și îți va da o practică bună pentru viitor.

Într-un final, alegerea îți aparține, să înveți individual sau în grup. Iar dacă te decizi pentru o astfel de experiență, noi suntem întotdeauna alături ca să te motivăm și să îți oferim cunoștințe de calitate. Nu ezita să apelezi acum la 068 90 00 90 pentru mai multe detalii despre cursurile noastre! Noi suntem mereu pregătiți să spargem stereotipurile!