BAC – Pregătire la limba engleză

Lecturer
school_manager
Category
0 Reviews

Course Description

Liceul îți oferă o bază de cunoştinţe, ca ulterior să-ți poți alege domeniul de studii universitare. Totodată, liceul te ajută să-ți dezvolți cultura și aptitudinile personale, evaluate la examenul de bacalaureat. Pentru a te ajuta să obţii rezutate maxime, ACORD PLUS a creat un curs special pentru liceeni: Engleza pentru un bacalaureat de nota 10!

Dacă ești a 12-a şi urmează să susții BAC-ul la limba engleză la vară, iți recomandăm să te inscrii la acest curs! El te va ajuta să-ți aprofundezi cunoştinţele de limbă engleză şi să obţii note maxime la examen. Cursul este similar cu programul pe care îl studiezi la școală, însă se deosebește prin pregătirea step-by-step al fiecărui item la care va trebuie să răspunzi la BAC.

La acest curs vei parcurge toate subiectele prezente în testul de bacalaureat și vei susține o „simulare” a testului–şablon. Vei studia minuțios fiecare subiect de la BAC. Vocabularul, sintaxa şi morfologia, fonetica, ortografia şi punctuaţia, stilul, aspectele socio-culturale specifice, literatura – sunt doar câteva dintre temele pe care le vei învăța la acest curs.

La acest curs vei examina cele 4 subiecte pe care le are testul pentru Bacalaureat:

  • Lucrul cu textul
  • Gramatica
  • Civilizația
  • Elaborarea corectă a unui eseu

Engleza este o limbă uşoară dacă în timpul studierii dai dovadă de atitudinea şi interesul necesar. ACORD PLUS face acest lucru posibil și pentru tine. Profesorii noștri te vor pregăti intensiv ca să primești nota 10 la BAC! Aşadar, este important să te pregăteşti de pe acum pentru bacalaureatul la limba engleză. Alege ACORD PLUS pentru cea mai optimă cale de a susţine engleza pe nota 10.

Condiţiile cursului: Durata totală a cursului este de 56 de ore. Timp de 4 săptămâni de muncă intensă, 5 zile pe săptămână, câte 2 ore astronomice pe zi, vei studia limba engleză şi vei progresa împreună cu noi.

Mult succes şi nu uita să recomanzi această posibilitate tuturor colegilor și prietenilor tăi!